комунальний заклад "Харківський ліцей №100 Харківської міської ради"

Нормативні документи

Постанова Кабінету Міністрів України від від 23 січня 2019 р. № 41 "Про затвердження Порядку забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників"

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ БІБЛІОТЕЧНОЇ СПРАВИ НА ПЕРІОД ДО 2025 РОКУ "ЯКІСНІ ЗМІНИ БІБЛІОТЕК ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ

ЗАКОН УКРАЇНИ "ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ДЕЯКИХ ЗАКОНІВ УКРАЇНИ ЩОДО БЕЗОПЛАТНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРУЧНИКАМИ УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"

НАКАЗ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ ВІД 14 ГРУДНЯ 2012 РОКУ №1427 "ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПООРЯДКУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ, УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ І ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА ВИХОВАНЦІВ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ПІДРУЧНИКАМИ ТА НАВЧАЛЬНИМИ ПОСІБНИКАМИ"

НАКАЗ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ, МІНІСТЕРСТВА ФІНАНСІВ УКРАЇНИ, МІНІСТЕРСТВА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ ВІД 02.08.2012 № 8687883/882 "ПРО ВИЗНАННЯ ТАКИМИ, ЩО ВТРАТИЛИ ЧІННІСТЬ, ДЕЯКИХ НАКАЗІВ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ, МІНІСТЕРСТВА ФІНАНСІВ УКРАЇНИ ТА МІНІСТЕРСТВА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ"

НАКАЗ МІНІСТЕРСТВА ФІНАНСІВ УКРАЇНИ ВІД 13.09.2016 №818 "ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТИПОВИХ ФОРМ З ОБЛІКУ ТА СПИСАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ СУБ`ЄКТАМИ ДЕРЖАВНОГО СЕКТОРУ ТА ПОРЯДКУ ЇХ СКЛАДАННЯ"

ЛИСТ ДЕПАРТАМЕНТУ НАУКИ І ОСВІТИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІД 13.10.2017 №1-38/4174

ПОЛОЖЕННЯ ПРО БІБЛІОТЕКУ Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №100 ім. А.С.Макаренка Харківської міської ради Харківської області

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ завідувача шкільної бібліотеки

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ БІБЛІОТЕКОЮ

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ІНТЕРНЕТОМ